torsdag, december 14, 2006

Tungt

Det är tungt nu. En tid var allt lite bättre. Jag orkade ta tag i saker och därför skrev jag inga inlägg. Det har jag dåligt samvete för nu. Nu mår jag verkligen dåligt. Jag har ångest och är rädd om vartannat. Det finns så mycket kvar i mitt liv som måste bearbetas och krafterna börjar ta slut.

Paradoxalt nog är min pappa nykter nu och han börjar må bättre. Det är då som jag märker att allt det svåra ännu finns kvar. Skriver mera sen.

2 kommentarer:

vuxetbarn sa...

Ja det är precis så. När saker och ting flyter på glömmer man bort att arbeta med de där sakerna som ju faktiskt finns kvar där inne någonstans även om man för stunden mår bra.

För mig brukar det gå upp och ner...det kan ju faktiskt också vara så att just nu har det hänt något annat i ditt liv som gör att du känner dig ledsen...eller kan det vara mörkret (det blir ju kolsvart klockan 15).

Men det brukar alltid kännas bättre för mig när jag får ventilera (behöver inte vara verbalt eftersom jag inte är så pratig) men jag kan gå på ett möte, eller skriva i bloggen.

Kram

Anonym sa...

Vi har en hel del gemensamt så jag länkar dej! Kommer naturligtvis kika in här med jämna mellanrum.

Kram!